Taxi Delft Dortmund Airport

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Dortmund Airport entrance
Dortmund Airport Terminal

Info

Tag Dortmund Airport
Adres Flughafenring 2, 44319 Dortmund, Germany

Omschrijving

Boek nu bij ons online snel en gemakkelijk een taxi van Delft naar Dortmund Airport. We hebben verschillende vervoerssoorten in verschillende prijsklassen dus ook de beste deal voor u. Bekijk hier onze tarieven en vervoerssoorten.

Luchthaven Dortmund (DTM) is de internationale luchthaven van Dortmund, Duitsland. De luchthaven heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een klein regionaal vliegveld tot een belangrijke luchthaven in Noordrijn-Westfalen.

Vanaf Dortmund Airport begint u met korte afstanden. Om uw reis stressvrij te beginnen, moet u toch (minstens) 2 uur voor vertrek op de luchthaven zijn. Zelfs als u reeds online bent ingecheckt, moet u voldoende wachttijd incalculeren voor de beveiligingscontrole en, afhankelijk van het land van bestemming, ook voor de paspoortcontrole.

Bij de informatiebalie (in het openbare gedeelte), evenals in de West Bar + winkel (na de veiligheidscontrole) kunt u prepaidkaarten krijgen voor het gebruik van het WLAN in de terminal.

De terminal is elke dag van 03:45 tot 24:00 geopend. Overnachten in de terminal is niet mogelijk.

Dortmund Airport biedt passagiers en bezoekers een afwisselend gastronomisch aanbod, verspreid over alle 3 de niveaus van de terminal. Passagiers met een geldige instapkaart kunnen bovendien profiteren van het uitgebreide assortiment van de Heinemann Duty Free-Shop binnen het beveiligde deel van de luchthaven.

De drempel van de twee miljoen passagiers, die in 2017 nog het aangekondigde doel was van de luchthaven van Dortmund, werd in 2019 al in het derde kwartaal overschreden. Sinds het begin van 2019 gebruiken 2.037.146 passagiers Dortmund Airport. Dat is 19,4 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. 768.172 passagiers vlogen alleen in het derde kwartaal al vanaf of naar Dortmund.

Tijdens de zes weken durende zomervakantie van 2019 in NRW gebruikten in totaal 384.963 passagiers de luchthaven van Dortmund. In vergelijking met 2018 betekent dit een stijging van 16,3 procent. “Hoewel de luchthaven van Dortmund in de zomervakantie van 2018 niet meer door zoveel passagiers werd gebruikt als tien jaar geleden, is het aantal passagiers dit jaar aanzienlijk toegenomen”, zegt Guido Miletic, hoofd Marketing & Sales bij Dortmund Airport.

Boek een Taxi van Delft naar Dortmund Airport
Scan de code