Taxivervoer

Professionele en beste prijs-kwaliteitverhouding taxi diensten

Taxi Diensten Delft

We bieden professionele en exclusieve taxi diensten in Delft en door heel Nederland. We hebben premium voertuigen in onze wagenpark van bekende merken zoals Mercedes-Benz, Audi, BMW en Tesla. Onze taxi’s worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd. Onze Taxi’s zijn modern en comfortabel.

Chauffeurs zijn professioneel en punctueel. Op tijd komen is onze topprioriteit. Of je ons nu als bedrijf of als particulier inhuurt, we weten dat je het niet op prijs stelt als je vertraging oploopt. Onze chauffeurs hebben een geldige taxivergunning en een chauffeursdiploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Engels als Nederlands.

We bieden taxidiensten van uitstekende kwaliteit. We zijn vooral gefocust op de kwaliteit van onze diensten. We nemen deze zaak serieus om onze diensten regelmatig te verbeteren. Onze klanten dragen hier ook een steentje bij door hun ideeën, opmerkingen en suggesties.

Je kunt bij ons 24/7 een taxi in Delft en omgeving boeken. Je kunt veilig online betalen en je hoeft geen contant geld bij je te hebben. Je komt niet voor verassingen te staan want we hebben alleen vaste tarieven. Je kunt een taxi van Amsterdam Schiphol Airport naar het Delft boeken vanaf € 75,-. Je kunt van Delft naar Keukenhof boeken vanaf €75,-. Van Delft naar Den Haag tegen een startprijs van € 22,-. Van Delft naar Rotterdam Airport tegen een startprijs van € 35,-. Van Delft naar Eindhoven Airport vanaf € 159,-. Van Delft naar Maastricht Airport tegen een startprijs van € 249,-. U kunt boeken van Delft naar Brussel Airport tegen een startprijs van € 199,-.

Boek nu gemakkelijk online en start je reis comfortabel en veilig met ons tegen een aantrekkelijke prijs.

Boek een Taxi

EN DE PRIJS?

Geen zorgen. We hebben alleen vaste tarieven en de meest concurrerende deals. Geen extra of verborgen kosten!
Bekijk Tarieven

Alleen gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en ze beschikken over een geldige chauffeurs vergunning en -diploma. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en spreken zowel Nederlands als Engels.

Boek Nu

Our Transfers

Scan de code